Vår lilla gosis!



Jag vill passa på att presentera för er vår lilla femma som förtillfället är bosatt i en mage placerad på mig. Som ni vet mina kära vänner har jag ju haft en önskan om en sista liten bäbis ett tag nu och vad ska man göra om inte förverkliga den drömmen. Så här är hon. :-)
Jepp det är en liten flicka till 95% sa bm på ultraljudet. Detta gladde ju vår stora tjej väldigt mycket. Hon har ju önskat sig en lillasyster länge. Det ska bli väldigt mysigt med en liten bäbis igen. Jag känner mig oerhört glad för att få uppleva detta mirakel en gång till.

Den 8 december är hon beräknad att kika ut, nu hoppas ju jag att hon vill ut till oss lite tidigare. Jag menar hon är ju ändå färdigbakad 2 veckor innan bf så då behöver hon ju inte va kvar där inne och tjocka på sig utan komma ut och gosa istället med oss. :-)

Ja det var nog allt från mig idag. Måste återgå till tradera. Har varit riktig effektiv idag och rensat ut en massa kläder och böcker för försäljning. Både tjejkläder som jag inte vill ha längre och sen ett gäng grabbkläder. Vi har kartonger med kläder ståendes och vi behöver ju utrymme nu för nästa lilla buse.

*kram*

RSS 2.0