Har haft bloggtorka här hemma

Jisses det var inte igår jag var in här hos min lilla blogg. Om jag ska ha denna så borde jag ju bli bättre på att uppdatera och det får bli mitt mål i sommar.

Här händer massor nu, dagarna går i ett rasande huj eller snarare eftermiddagarna då barn och gubbe kommit hem. Förmiddagarna går mest åt till att vila då jag är inne i en jobbig period med min artrit igen. Fingrar och handleder är svullna och inte så brukbara. Riktigt irriterande då jag höll på att måla våra utemöbler. Men nu går inte det längre för det gör för ont. Gah man blir så frustrerad. Annars så har jag kvar min ständige följeslagare Herr Huvudvärk med. Börjar bli trött på det, så gott som varje dag nu sen slutet av januari. Akupunkturen hjälpte ett tag men inte nu längre när jag bara gått en gång per vecka, får nog be min sjukgymnast om att det ska ökas till två gånger per vecka igen. Jag mådde bättre då och behövde inte ta smärtstillande varje dag. Man börjar känna sig som värsta tablettmissbrukaren, nä så illa är det väl inte för jag tar under maxdosen per dag. Men jag gillar inte just att jag måste ta dem för att orka med dagarna.

Härligt snart är det sommarlov här. Barnen och gubben har 4½ dag kvar nu innan vi är lediga 9 veckor ihop. Det ska bli så skönt att kunna ta dagen som den kommer mer, inte behöva gå upp tidigt på morgonen och stressa till jobb och dagis. Det jag är lite nervös för är hur jag kommer att må rent fysiskt då det inte blir lika mycket tid till vila för mig. Gubben säger att det är bara jag vilar när jag vill men jag har inte ro i kroppen att göra det när de är hemma. Man får så dåligt samvete då. Jag får kanske ta och vila när lilleman sover middag.

Vi håller på för fullt här med vårt trädäck på baksidan, längtar så tills det är klart. Det kommer att bli helt underbart att ha det där då det är där vi är mest och sitter. På vår vanliga altan går det knappt att vara då solen ligger på hela dan och det är varmare än varmt. Men där vi bygger vårt nya trädäck är det skugga och alldeles ljuvligt. Vi har stött på lite problem efter vägen så det har tagit lite tid men nu är vi på g eller ja sambon mer för det är han som sliter. Försöker hjälpa till så mycket jag orkar med mina leder. Ska ta och visa kort på det när jag får tummen ur.

Idag ska vi iväg och köpa virket till golvet. Igår var vi och hämtade sand och grus. Ja hela dan var kaos igår eller eftermiddagen som sagt. Först hämta barn, sen hyra släpkärra, iväg till ett grustag hämta sand till sandlådan. Hem och lassa ur det och sen iväg för att hämta grus. Hem med det och sen lämna tillbaka kärran. Iväg och käka, syndade med McDonalds då tiden var knapp för direkt när vi var klara med maten så begav vi oss till dotterns skola för att avnjuta en musikal som hennes klass satt upp. Den var mycket mycket bra och bjöd på många skratt. Jag är så stolt över barnen. Man var rätt mör på kvällen sen och jag slappa mest framför tvn men gubben jobba på lite med trädäcket.

Nä nu ska jag ta mig lite huvudvärksmedicin och lägga mig på sängen ett tag så hoppas jag att huvvet är lite trevligare sedan.

Är så sugen på att läsa mer i boken jag håller på med nu som jag måste få rekommendera er att läsa. Den heter "Tid är allt jag har" och är skriven av Sunny Jacobs. Det är en självbiografi och handlar om Sunny och hur hon oskyldigt blir dömd till döden för ett brott hon inte begått. Man får följa hennes dagar i fängelset. Riktigt gripande och man känner verkligen med henne och jag beundrar så hennes livglädje trots allt svårt hon får gå igenom.
Ja en riktigt bra bok.

Ta hand om er där ute. *kram*

RSS 2.0