Hur trotsig kan en 2-åring vara?



Ibland blir han ett litet minimonster min goprins. Han har en vilja av stål vilket jag försöker påminna mig om är en mycket bra egenskap. Alltid bra att veta vad man vill. Men ibland blir det lite för mycket av det bara.
Många utbrott per dag nu, från att ha varit en superlugn och glad kille så har vi nu en arg liten kille som vill ha som han vill hela tiden. Bra lungor har han med. :-)

Undrar hur länge denna trotsperiod kommer att hålla i sig. Trots att jag har tre äldre barn så kommer jag inte ihåg hur länge det satt i. Minns att M hade likadana utbrott som lilla A kan ha men när gav de sig. Hjärnan kanske beslutar sig för att glömma för att orka med nästa trotsperiod. :-)

Det var länge sedan nu jag skrev, ingen flitig bloggare här inte. Vad har hänt här sen sist? Livet rullar på i 180 och vissa dagar undrar jag om det alltid ska vara så här. Barnen går på dagis må-fre hela dagarna och stora A på fritids. Gubben jobbar och jag läser heltid på skolan vilket ibland känns som mer än heltid. Jisses, hur mycket går det att knö in i en kurs och hur tänker de när de proppar den full med arbeten så man inte hinner tänka efter alls på vad man lärt sig.
Nästa vecka blir ett riktigt maraton med en massa saker och som avslutas med en tenta på fredag eftermiddag. Jag kommer nog däcka i soffan på fredagkväll. Men sen efter denna verkar det vara lite lugnare, då är det bara 2 veckor kvar på kursen och som det ser ut i dagsläget så är det bara en gruppuppgift och en till tenta på de veckorna.

Sen kommer jag gå på mammaledighet fram till april då de andra läser två kurser jag fått tillgodoräkna mig. Ser fram emot att få ta det lite lugnare snart. Börjar bli tungt nu, redan v.32. Längtar tills lillbäbis kommer. Ska bli mysigt med en liten bäbis. Hoppas lilla As humör hunnit bli lite bättre innan dess bara.

Har så mycket jag vill hinna med också innan det är dags. Har en heldel att sy, bla en gympapåse till dottern och så vill jag fortsätta virka på min mormorsfilt. Fixa julklappar, adventspynt och lite måleri här hemma.

Nu ska vi strax dra iväg på en höstfest i lekparken här. Ska bli riktigt trevligt att träffa lite andra föräldrar i området, grilla och umgås och barnen kan leka. Sen blir det hem och stoppa barnen i badet innan det är dax för dem att lägga sig. Kvällen blir nog rätt lugn här, kika på någon film kanske.
Imorgon står det pluggande på agendan och så kommer ett par vänner hit på lunch. Blir nog en trevlig söndag och avslutning på veckan. :-)

Nä dax att packa picknickkorgen nu. *kram*

RSS 2.0