Jordgubbar och Milow!

Är det någon mer än jag som börjar tycka det är lite jobbigt med denna värme? Önskar man legat på beachen eller i poolen hela dagen men jag håller mig därifrån denna vecka då den tråkiga tant röd är på besök. Illa vald vecka.

Idag efter simskolan blev det lite bandy här ute mellan barnen och gubben. Jag och Cornelia var åskådare.


Så här kan knäna se ut efter att ha spelat med crocs. Stackars Antons knän, men han var så glad så igen efter att ha fått plåster på. :-)


Efter bandyn så bestämde vi oss för att åka iväg och plocka jordgubbar, brukar alltid göra det minst en gång per år. Det är ju så underbart gott och sen ha en massa i frysen som man kan göra smoothies av. :-)


Där borta vid jordgubbsplockningen hade de höns som barna spanade in. Gubben plåtade dem och fick en skön bild på dem. :-D Coola de ser ut.


När vi kom hem var vi bra trötta och barnen var inne och spela tv-spel medan vi lagade lunch, gjorde egen jordgubbsglass och sylt.  Hemmagjord glass är ju bland den godaste glass som finns, kanske bara Ben & Jerrys half baked är godare. :-) Resten av eftermiddagen gick i lugnets tecken, jag låg och läste och vila en stund, barnen badade i poolen.

På kvällen var det Rix Fm festival här i stan och vi hade sett att Milow skulle spela och honom ville vi ju gärna se. Så Harald maila Rix Fm och fick veta vilken tid som han spelade. Kände att vi inte orkade åka ner med 5 barn till klockan 19.00 och se hela programmet, barnen hade nog blivit rastlösa efter ett tag. Men runt 21.30 skulle han spela och då befann vi oss där nere. Barnen skötte sig superbra och Milow var riktigt bra. :-)


Ja det var vår dag, nu är det dags att kojsa. Upp tidigt imorgon med för att hinna till simskolan. Sen blir det att städa och baka på förmiddagen för efter lunch kommer ett par vänner hit på besök. Ska bli så kul att träffa dem och kul för barnen att leka med kompisar.
Ta hand om er. *kram*

Kommentarer
Postat av: Elin

Vad gott med MYCKET jordgubbar! Vad bra att fylla frysen!

2009-07-02 @ 22:28:05
URL: http://etthustilloss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0