Jisses så tiden skramlar iväg!

Dagarna går i ett huj, det går mycket fortare nu när man har vfu på dagarna. Jag känner att jag kommer mer in i rollen som pedagog men än är det en massa som ska läras in. Jag måste säga att jag verkligen beundrar alla pedagoger, de har ett tålamod som inte är av denna värld. Och jag beundrar deras engagemang och hur kreativa de är. Jag hoppas jag kommer lära mig detta med tiden med. Jag har fått massa roliga tips på aktiviteter man kan göra med barnen och de ska dokumenteras. Jag känner det att jag vill få in allting i huvudet.
Det roligaste jag vet är när man får vara i ateljen och greja med barnen, pyssla och måla är ju sånt som är ett av mina största intressen och då trivs jag som fisken i vattnet.

Igår var en lång dag, på förmiddagen pluggade jag så gott som hela tiden och kom till förskolan runt lunch. Jag var med på deras apt på kvällen och var inte hemma förrens efter sju. Det kändes otroligt länge och jag saknade barnen massor. När jag kom hem var det bara att lägga Anton och Cornelia. Jag får gosa mer med dem idag. Mina små fisar som båda helst vill sitta i mitt knä jämt och ständigt. När jag gick så sent igår var jag med på utevistelsen på eftermiddagen, vi var väl ute en 2½ timme och på slutet var det så kallt. Detta var inge bra för mina leder och idag har höger handen och handleden svullnat upp, ja den börja igår. Resultatet är att armen är domnad och gör superont. Ser rolig ut gör jag med, med den där stora bullen av inflammation på armen. Jag kan bara inte förstå varför den domnar så, jag är ju opererad i handen just för att slippa att den ska domna. Känns som operationen var helt i onödan.

Nu i veckan fick vi hem denna goding med.


Jag vill vara hemma mer och bara fota en massa, den verkar så bra men det är mycket att lära in. Hade önskat mig en digital systemkamera men denna är nog nästan lika bra hoppas jag. Den är en långzoomare och jag har många gånger önskat att jag ska kunna zooma in mer på barnen när de leker och få fina kort än att jag måste gå nära och kanske störa deras lek. Sen så var mitt krav att jag måste kunna förstora korten en massa så jag kan göra tavlor av dem och då får det inte bli suddit som det hade blivit på vår förra kamera. Så det var kanske tur i oturen att den gick sönder.

Nu i veckan ska jag försöka hinna röja mer här hemma också, få bort en massa försmå kläder. Sen så skulle Harald hitta på något inför helgen, nice. Nä dags att göra sig klar och pysa iväg. Ha det så bra. *kram*

Sorry!

Jisses så dåligt med uppdateringar det är härifrån men livet är lite jobbigt fortfarande. Feber idag igen, för vilken dag och vecka iordningen vet jag ej längre. Febern går knappt ner med medicin, den är inte hög alls utan ca 1 grad mer än vanligt men det får mig att känna mig frusen och jag är skakig och så känner jag den bakom ögonen som jag alltid gör när jag har feber.Vet att jag måste ta mig till en läkare för det är väl inte normalt att ha feber varje dag i flera veckor. Har lovat Harald att jag ska det då han börjar bli orolig. Dock så finns inte riktigt tiden tycker jag, började på vfun igår. Samma plats som i våras och det är både go personal och goa barn. Jag trivs rätt bra men känner att jag ej orkar ge det jag skulle vilja, vill helst ligga under täcket och sova tills jag var frisk.
Lederna mår inte heller något vidare av denna bilkörning fram och tillbaka runt 6 mil om dagen. Ingen jättelång bit men det förstår inte lederna i händerna utan de tycker att det är lite obehagligt med bilkörning.

Förutom min sjukdom så har vi haft det väldigt bra, fortsatt träffa vänner och familj, grejjat lite i huset och en massa annat. Denna vecka fyller gubben år så jag och Amanda ska iväg och leta presenter till han någon dag nu, ja vi vet väl rätt säkert vad vi ska ha för någonting.

Nä nu ska jag sova här så jag orkar upp imorgon och orkar med vfun. Ha det så gött. *kram*

RSS 2.0