Girls just want to have fun!

Nostalgi på hög nivå. Har nyss kikat på denna gamla härliga film. Jag kom inte ihåg att det var Sarah Jessica Parker som spelade med i den filmen. Men det var en trevlig överraskning och väldigt kul att se henne som ung.
Bara älskar Sex and the City. Den serien är helt kanon. Det känns lite sorgligt att det inte kommer några nya avsnitt men den tåls ju att se om och jag har serien hemma så det är bara att stoppa skivan i x-boxen och njuta. Längtar som busen efter att biofilmen ska komma. Jag och syrran har redan bokat upp varandra för biodejt då. :-)

Så vad händer annars då denna gråmulna tisdag. Inte mycket här hemma, barnen är på dagis och skola och jag har slappat. Finner inte orken till att ta tag i saker. Jag har flera långa listor på allt som ska göras. Prio nummer ett är att måla hatthyllorna som vi köpte på ikea. De kommer bli så snygga när de är vita istället för syrabetsade. Sen har jag en gardin att sy till datarummet med. Skrev ju häromsistens att jag ville ha samma tyg i köket men nu hittade jag två så härliga tyger på ikea igår. Vet inte vilket jag vill ha än, ska ta med mig sambon så han får lägga in sin veto i det hela. Men jag anar att han inte är speciellt förtjust i något av det, fast han brukar alltid gå med på mina idéer.
Tack älskling!

En sak till jag måste greja med är att lära mig hur jag får bloggen snyggare och kunna lägga in bilder. Men tyvärr hinner jag inte det nu heller. Måste dra fram snabeldraken och köra ett varv runt huset. Denna sand som alltid följer med in är en av mina största irritationsmoment. Jag verkligen avskyr att gå barfota och få sand under fötterna, ja det är inte så mycket bättre att gå i strumpor på sanden för den har en obehaglig egenskap i att kunna krypa in i strumporna. *ryser*
Men även om jag dammsuger nu så kommer det komma in ett kilo till sen när barnen kommer hem med deras sandiga kängor. Borde ha någon sorts skoborste på utsidan som kan raffsa bort lite innan man passerar ytterdörren.

*kram*

Kommentarer
Postat av: KarinS

Hej vännen!

Det är så trevligt att läsa i din blogg. Och underbart är det att du gillar (älkskar!) både "Sex and the city" och "Desperate housewifes". Förrsten, vilka käraktärer är du mest lik? Jag känner mig nog mest som Lynette och Carrie.

Många kramar.

2008-01-17 @ 14:46:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0