Karantän!

Idag är Anton piggare och har inte spytt något sen igår eftermiddag. Så härligt. Han ulkade lite imorse men det kom inget och efter det har det inte varit något. Men man går ju som på nålar fortfarande. Vi har kört vidare med vätskeersättning för honom men även att han fått lite yoghurt med snälla bakterier för magen och lite ris till lunch. Det är så svårt för han vill ha mer och mer hela tiden och jag förstår honom verkligen. Han måste ju vara jättehungrig.
Men man kan ju inte ge han så mycket som han vill för då kommer nog magen att protestera. Nä det ska bli riktigt skönt när detta är över.

Än så länge har ingen annan spytt heller men det känns som att det kommer att bli någon som gör det innan morgondagen. Idag bröt vi vår karantän lite och gav oss ut på en liten prommenad. Mötte ingen på vägen så det var ju ingen fara att smitta någon. Men så skönt det var att komma ut en sväng och gå. De tre större barnen samlade ihop raketdelar och de två mindre sov. :-) Vi gick förbi tennisplanen här på området för att se om det fanns någon is på den. Det har brukat finnas is där så man kunnat åka skridskor, den passar väldigt bra som isbana. Men nu förra vintern så blev där ingen is och inte denna vinter heller än så länge. Vet inte om det är någon privat person som spolat den tidigare eller om det är kommunen som för det ibland. Vi får nog ta och höra av oss till kommunen.
Vore ju så skönt om det fanns en isbana nära oss så man lätt och ofta kan ta sig iväg.

Så vad ska man hitta på i eftermiddag, det blir nog något spel ihop med barnen, bygga ihop Amandas solsystem som hon fick av sin farbror i julklapp. Försöka få tiden att gå helt enkelt och njuta av att vara tillsammans med familjen. Ikväll blir det fredagsmys och film som vanligt.

Ha en fortsatt trevlig fredag. *kram*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0