Migrändag nummer tre!

Har haft väldigt mycket huvudvärk nu på sista tiden, ja egentligen de sista tre månaderna och nu börjar jag verkligen tröttna på allvar. Det känns som det inte finns något slut på det. I fredags fick jag migrän utöver den vanliga huvudvärken, var helt utslagen på fredagkvällen men ville inte äta medicin. Men igår hade jag inget val så efter att ha tagit två treo så kunde jag känna mig som en människa igen, ett tag iallafall. För idag är huvudvärken tillbaka och så fort jag rör huvudet så känns det som det ska sprängas. Men jag vill inte ta treo idag för magen får så ont av dem.

Igår var vi till i2 marten en sväng med mamma, syrran och hennes gubbe. Träffade upp min moster där med. Mycket trevligt att strosa omkring men det blev inte så mycket köpt, lite godis och kryddor. G och M fastnade framför sockervadden och var otroligt intresserade av hur man gjorde den. Det blev endel tjat om att få sockervadd men jag hade bestämt mig redan att det inte skulle bli det. De har fått prova det en annan gång och gillade det då inte så det kändes så onödigt att de skulle prova en gång till. Sen är det ju otroligt onyttigt också så jag sparade lite på deras tänder iallafall. :-) Kan man ju försöka trösta sitt dåliga mammasamvete med. :-)

Efter marten följde hela högen med hem och vi grillade, så härligt att sitta ute och käka. Man får passa på att vara ute så mycket som möjligt när det är fint väder, idag är ju vädret sämre.

Vi har börjat ändra om i trädgården endel, när vi flytta hit hade vi ingen direkt plan utan satte ner träd och buskar där vi tyckte det passa just då men detta har ju ändrat sig under de fyra år vi bott här. Jag har ritat upp trädgården och placerat ut träd, buskar och blommor som jag vill ha det så nu är det bara att ändra om allt så det blir som man vill. Kanske inte det lättaste att flytta på träd som är ett par år men nu är det gjort och jag hoppas så att de överlever. Jag är även intresserad av feng shui så jag vill få in harmonin i trädgården med hjälp av det. Dessvärre är jag bara en amatör så det blir kanske inte helt efter den läran. Men bara man blir nöjd och känner att man inte blir stressad när man går ut utan kan finna vila och ro.

Nä nu ska jag ta och gå och lägga mig på sängen och vila mitt huvud ett tag, kanske läsa för lilla A. Sen är det dax för mellangrabbarna att fara på kalas och efter det har vi gympa för dem på eftermiddagen. Så går även denna dag och kommer aldrig åter.

*kram*

Vilken dag!

Det var ett tag sedan som jag skrev här, tiden har gått så fort och jag har inte varit helt iform. Har haft huvudvärk ett par dagar. Det var bättre med den för en vecka sedan, tror det berott på att jag inte vart och fått akupunktur på en vecka som huvudvärken varit värre. Idag har det vart rätt okej med den men så var jag ju iväg på akupunkturen idag med. :-) Så vad har hänt sen sist, G har fyllt 5 år, vi har haft barnkalas, lilla A har haft magsjukan, sen har det mest vart det vanliga vardagsbestyren.

Idag har man börjat ana att våren kanske är i antågande, inledde grillsäsongen idag med hos våra kära grannar. Tack G och U för en riktig härlig eftermiddag med god mat och trevligt sällskap. Jag älskar att grilla och sitta ute och äta, det känns så mycket godare allting. Efter grillningen så gick jag och grabbarna in och sambon tog med stora A till kulturskolan för att prova lite instrument på deras öppna dag. Hon hann prova tvärflöjt och kika på lite annat innan jag ringde och ville att de skulle komma hem.

När jag kom in så var det väldigt lugnt och mysigt med grabbarna, vi tvätta händerna och gick och valde film. Sen satt alla tre killarna och tittade på Alfons Åberg. Härligt tänkte jag och passade på att greja men jag hann inte så långt då jag efter ett tag hör ett illvrål från vardagsrummet och G och M ropar på mig och säger att lilla A trillat. Rusar dit fort som busen och lyfter upp honom, tröstar och bär. Sen ser jag att min ena hand blivit helt röd och upptäcker då att lilla A blöder från huvudet. Vilken panik man får, det värsta som finns är ju när ens barn skadar sig. Efter att ha torkat det värsta blodet och hunnit ringa sambon i panik så de är på väg hem så ser jag att det blivit ett litet hack i bakhuvudet och jag tycker det glipar lite otäckt. Så vi åker alla in till akuten för att se vad de tycker om såret. Som tur har det slutat att blöda när vi kommer fram och de tycker att det ser rätt bra ut och inte behöver sys. Det har börjat dra ihop sig redan men de limmar lite för att det inte ska gå upp igen. Min stackars lilla prins, får så dåligt samvete för att jag inte kunde skydda honom från att trilla men man kan ju inte vara med precis överallt. Jag är glad att det gick så bra som det gjorde och lilla A var så pigg sen. Men nu sussar han gott iallafall efter dagens äventyr.

Börjar bli rätt trött jag med efter en lång dag, ska käka lite yoghurt bara ( är riktigt hungrig ) och skriva inköpslistan till imorgon sen blir det nog sängen för mig här. *kram*

RSS 2.0