En härlig dag!

Idag när man vakna kändes det härligt, dan före dopparedan. Vi hade endel att göra men ingen tid direkt att passa så allt kändes avslappnat. Morgonen ägnades åt lite röjning och pysslande. Inpackning av de sista julklapparna. Nu är det bara Amanda som har några att packa in kvar.

Efter lunch begav vi oss ut på en prommenad och det var så skönt, vädret toppen, lite kallt men hellre det än regn. Grabbarna här har gjort lite julkort till sina kompisar så det var de som vi gick runt med. Var ute rätt länge för barn kan ju inte bara gå från punkt a till punkt b utan det finns så mycket som man måste kika på och så många frusna vattenpölar som man bara måste stampa på för att se om isen håller eller inte.
Men eftersom vi inte hade bråttom så gjorde det ju ingenting att de sölade.

Väl hemma lite senare så ville barnen dekorera pepparkakorna de baka igår med kristyr. Det blev riktiga mästerverk. Ska bli spännande att smaka på dem.

Nu är barnen på väg i säng här, ja tre ligger redan. Sen blir det att griljera skinkan, stryka morgondagens skjortor, fixa skattkarta. Men efter det ska jag och gubben glögga lite och se resten av Bad Santa som vi började att se igår. Orkade inte se klart den då.


Sen har vi även ett avsnitt av Prison Break att se, det är spännande nu. :-)

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt God Jul, hoppas ni får en jättemysig dag.
*kram* :-)

Kommentarer
Postat av: Jenny

god jul gumman!!!! kraaaaaam

2008-12-23 @ 22:35:18
URL: http://familjenav6.blogspot.com
Postat av: Werali

GOD JUL vännen! Hoppas ni får en riktigt mysig julafton!



Kraaaam

2008-12-24 @ 08:26:10
URL: http://www.werali.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0