Det tar sig...

sa kärringa som släkte med fotogen.

Ja sakta sakta men säkert börjar ordning spridas i detta hem. Små små myrsteg tar det till ett mer fint och lättstädat hem. Skrivbord är klart, ena datorn flyttad. Lite mer saker har hamnat på tradera och nu hoppas jag på att de försvinner snabbt.

Men idag har vi inte kunnat jobba på så mycket för barnen har inte varit på sitt bästa humör idag. Anton är på riktigt dåligt humör även om man försöker underhålla honom, Cornelia har inte sovit sina vanliga timmar för sig själv som de andra förmiddagarna, Gabriel tjatar om att han inte vet vad han ska göra. Bara Amanda som är på skolan och Martin som har pysslat som varit lugna.
Vissa dagar blir inte riktigt som man tänkt sig.
Igår planerade vi att åka iväg och åka skridskor idag men med 13 minusgrader ute kändes inte det så lockande. Blir mest en sväng till affären för lite vanlig fredagshandling och inköpande av present till Amandas kompis som har kalas i helgen. Det är många kalas på ett år för min gosegumma, men jag är glad för hennes skull.

På söndag säger aftonbladet att det ska snöa här hos oss och jag hoppas så att de har rätt. Lite snö nu vore toppen så det kan bli lite pulkaåkning och snögubbe byggande. Men efter det får det gärna bli vår.

Nu är det dags för lunch här och sen iväg och greja det som ska göras. Ha det så bra. *kram*

Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja inte lätt när barnen inte e på sitt bästa humör :p



ja snö skulle vara mysigt :)

Kramar.



2009-01-17 @ 10:46:18
URL: http://familjenav6.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0