En härlig dag!

Fredag, bästa dagen på veckan, ja nästan, lördagen är snäppet bättre för då är Amanda ledig från skolan med. Vi andra är ju lediga på fredagarna också. Söndag är lite bra men då börjar man tänka på måndagen och att man måste upp men lördag då kan man dra sig i sängen länge och veta att man har två lediga dagar till. Härligt. :-)

Idag var det en mycket, mycket nervös Amanda som klev ur sängen. Sångtest för att få komma in på Norrstrandsskolans musikklasser. Ja hon såg allt lite blek ut när vi kom och hämtade henne på skolan. Men hon kan hitta toner och hon har övat på sin sång och kan den så det gick nog bra för henne. Vi fick inte vara med inne i salen utan fick sitta utanför och vara nyfikna. Amanda var lättad när det var över och nu får hon vänta två veckor på att få veta om hon kom in eller inte. Ni får gärna hålla tummarna. Det blir nog väldigt svårt att komma in då 85 st sökt till de 25 platser som finns.

Vi ska i helgen ta och kika upp lite andra skolor med och se om det finns något intressant att söka.

Efter sångtestet åkte vi hem och plockade upp våra grabbar som hade sällskapat med sin farmor medans vi var borta. Åkte till McDonalds till barnens stora lycka, var länge sedan vi var där nu. De var nog riktigt hungriga för snabbt som busen försvann maten och vi kunde fortsätta vår färd.

Nu var det badhuset som fick kungligt besök av oss. Även detta väldigt uppskattat hos barnen. Ja Anton har inte varit i badhuset sedan vi var i Danmark i somras men de andra var iväg för någon vecka sedan. Jag och Cornelia badade inte idag utan satt och mös vid sidan av eller hon sov och jag satt i andra tankar. Skönt ibland att kunna sitta och fundera i fred, fanns ju inte så mycket annat att göra där. Bara hon blir lite större så ska hon och jag bada med.
Försökte ta lite kort där inne men de blev inge bra, suddiga. Vet inte vad jag gjorde för fel men jag är ingen bra fotograf men skulle gärna vilja bli.

Nu ikväll ska jag försöka göra en lista inför morgondagens storstädning. Vad som jag ska prioritera i första hand. Gubben och barnen försvinner ner till svärmor på förmiddagen och då sätter jag igång och det ska bli så trevligt. Jepp, det ska bli underbart att få vara hemma helt själv och städa. Älskar när det känns rent och fräscht. Nu kommer det väl inte bli tipp topp efter det kaos vi fixat när vi bytte ut datarummet mot ett rum till Cornelia. Vi har helt enkelt inte hunnit hitta plats till alla de saker som fanns i datarummet och som nu är hemlösa.

Hoppas ni har en riktigt mysig fredagskväll. Ta hand om er. *kram*

Kommentarer
Postat av: Jenny

härlig dag :)



Mm helgen e sköön :)



nej man lyckas aldrig få bra plats på de saker man flyttat ut ur ett rum¨å in i ett annat :P

kraamis

2009-01-30 @ 23:42:23
URL: http://jennnyss.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Håller tummarna för att Amanda kommer in!!!

2009-02-01 @ 20:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0