Najs dag! :-D

Har haft två innedagar på kau. Känns lite mer normalt att knalla iväg till universitetet än att åka till Kristinehamn. Det är ju liksom bara ett stenkast bort, ja om man är duktig på att kasta sten.

Det var riktigt trevligt och dagarna gick fort. Jag som var rätt neg till det innan. De flesta föreläsningarna var intressanta ja förutom en idag som var helt meningslös. Läraren kom in och prata lite ibörjan, visa oss på en massa uppstoppade fåglar och några andra smådjur. Vid varje bord hade hon lagt ett par frågor och dessa skulle vi sitta och fundera på och diskutera i gruppen medan vi kikade på djuren.
Kan säkert ha sin poäng att leta fakta på det sättet med men grejen var att vi skulle hitta roliga saker om fåglarna som vi kunde berätta för barnen om vi skulle stöta på denna fågel. Det var ju bara det att det inte stod så möe roligt i de där böckerna.

Hon skulle med kika till oss minst en gång i halvtimmen, ja hon satt på sitt rum annars, men inte kom hon in så ofta. En gång på ca 2 timmar. Sen så sa hon att vi skulle ha en genomgång på slutet där vi skulle diskutera dessa fåglar, djur. Men hon kom en kvart innan vi sluta och drog igenom det så snabbt så man knappt fick med sig något. Hon hade ju lite roliga detaljer om fåglarna och hon hade säkert kunnat berätta en heldel om dem som inte stod i böckerna men närå, sitta på sitt rum var bättre. Fasiken vad besviken man blir, jag tycker att när vi väl är inne i skolan kan väl lärarna va lite mer engagerade, ja de andra var det. Det var bara hon som var koko.

Men men de andra lärarna var engagerade och vi fick göra lite olika experiment, kul, kul. :-) Vi fick även knalla omkring i skogen och kika på mossor och lavar. Detta är ju inget jag är så förtjust i men läraren är så duktig och får det att bli intressant. Ett stort tack till honom för det. :-)

Sen var det ju givetvis kul att träffa alla klasskamrater igen, alla lärcenter var inne nu och det finns många trevliga och roliga tjejer där. :-)

Efter skolan så var jag och Anton på musiklek, jättekul. Flera av hans kompisar var där idag, skoj för han och skoj för mig som fick träffa deras goa mammor. :-) Anton är så söt, han sitter och sjunger och klappar händerna, dansar och är så glad. När jag gick på det med Gabriel och Martin så var de sådär lagomt glada, ville inte riktigt delta i aktiviteterna. Barnen är verkligen så olika, kul att Anton gillar det.

Ska bli spännande att se hur Cornelia kommer att bli. Man har ju ingen aning om vad som hon kommer att intressera sig för. Just nu gillar hon att krypa till tvn och byta kanal när de andra kikar på den, hon var ute och gick med en stol idag, hon gillar att riva sönder mina tidningar, har lärt sig att pussas men pussas inte så mycket på mig och Harald men gärna på sina syskon. :-)



Lägger upp lite fler bilder på barnen från de senaste dagarna.

Gabriel älskar att spela tv-spel, han skulle nog kunna sitta i timmar varje dag om han fick. Men träligt för honom så har han föräldrar som inte tycker det. Lite lek, pyssel och träning ska med finnas med på det schemat. :-)


Cornelia igen, här provar hon sin nya fäll. :-)



Martin älskar att bygga saker när vi är ute, ja den killen älskar pyssel i alla dess former. Det senaste 1½ året har han och Gabriel byggt på ett flygplan, det går inte sådär fort direkt och jag kan avslöja att det inte riktigt liknar ett flygplan än. Men det är skoj att de fortfarande är engagerade i det där. :-)



Cornelia gilla med att vara ute, det var så spännande att sitta och kika på vad syskonen gjorde.



Sist men inte minst, Amanda var med ute och lekte medans Gabriel valde att vara inne.



Nä nu ska vi ta och kika på film här. Ha dä gött. :-) *kram*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0