Jädra svininfluensa!

Det känns så tråkigt. :-( Pga svininfluensan och rädslan kring den får jag inte träffa min lilla systerson idag. Bara papporna får vara där på 11:an.
Jag kan förstå varför det är så och självklart gör man allt man kan i dessa dagar för att hålla smitta borta. Inte vill man att små bäbisar ska bli sjuka.
Men ego som jag är så tycker jag det är så ledsamt för jag vill jag vill ju så gärna träffa lille godingen så fort som möjligt och få gosa med honom och berätta för honom att jag alltid kommer att finnas där för honom. Jag vill ge min syster en stor stor kram och gratta henne och A öga mot öga till detta lilla mirakel. :-)

Men men det går inte så är det och jag får lov att vänta tills de kommer hem om ett par dagar. Längtan är stor. :-)

Idag har jag försökt plugga endel men mitt huvud fixar inte att läsa ekologi. Har huvudvärk och texten vill inte gå in och stanna kvar där inne. Ligger efter i studierna redan så det blir att plugga ikväll när barnen lagt sig.
I och för sig så brukar jag alltid vara seg i starten när det gäller studier och sen pluggar jag som busen när jag har kniven mot strupen så har jag alltid funkat och pluggar väldigt bra och motiverat under stress. Förra kursen gick jättebra så det funkar ju på mig.

Nä nu kommer mina barn hem så nu ska jag gosa och mysa med dem ett tag.
*kram*

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hittade hit via Jenny´s blogg. Alla bloggar nuförtiden...kanske dax för mig oxå. Nej nu ska jag sova..klockan drar iväg. Ses imorn. GO NATT

2009-09-14 @ 23:46:27
Postat av: Jenny Ölmebo

ååh vad trist :(

kramar det e klart man vull se det lilla underverket :)



Hoppas allt är bra med er,

kramar

2009-09-16 @ 08:40:28
URL: http://mrsolmebo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0